Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tom

Tomt är mitt hjärta
just nu
Tom är min kropp
just nu
Känns som allt
har fallit itu

Tom är blicken
som ser fram
Tom efter dyningar
som varit

Innehålls lös
Etiketten är bortsliten,
innehållsförteckningen
borttagen.
Ja ibland får jag
rent ut ont i magen.




Fri vers av Andrum
Läst 419 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-03-30 22:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mmm... tänkvärt...
2009-11-30

    mollimo
vacker dikt, vackra metaforer.
tack så mycket.
2009-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Andrum
Andrum