Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ORÄTTVIST



SVT visar ett reportage från
läkare utan gränser i Kongo

flickan med rosa hårspänne
berättar
om vad som hände
när hon mötte 15 män
på väg till brunnen

jag blundar som när jag var liten
och ville vakna ur en mardröm

när jag tittar igen
homestylas
en lägenhet i kanal 5
och på 3:an tävlar man i skönhet
och någon gråter

för att hon gått upp 2 kilo










Fri vers av Alfie M
Läst 243 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-03-31 12:33



Bookmark and Share


    Madeleine Ågren (Maduska)
Den här är bra och stark. Tycker om ämnet, behöver skrivas om!
2009-04-01

  Ingmar Hård VIP
Gillar kontrasterna. Det snabba kastet efter den förskräckta blundningen.
skeende insatt i vår verklighet.
2009-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Alfie M
Alfie M