Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(ur ’En tidigare cirkusarbetares bekännelser’)


Självbevarelse drift (aforism?)





jag gillar att driva
med mig själv offentligt
det får mig... och andra... att skratta

vilket roar mig
alldeles kolossalt... kul va?




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-31 15:35



Bookmark and Share


    ej medlem längre
me too :)
2009-03-31
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP