Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

haiku; om tranan


vårsommarvindar
skrevor för solsittare
älskogsdansande




Bunden vers (Haiku) av Ronny Berk
Läst 497 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2009-04-01 17:36



Bookmark and Share


  HelenaW
Tranor.. Hur många mornar har inte dessa (nu får jag hela fågelsverige på mig) väckt mig med sitt skriande.. hahaha.. Kommer i håg detta från min barndom..
2011-10-25

    sajo
Vad vackert. Idag såg jag tranor då jag var på cykeltur och det är precis som du skriver. gillar dina ord.

Passade på att fotografera dessa tranor. 3 stycken var dom.
2009-05-10

  * Ammi *
Underbar!!
2009-05-06

  kärleks ängel
du sprider vår känslor!!!
2009-04-18

  Eva Langrath VIP
En lysande vårkomposition.

Eva
2009-04-05

  Piann VIP
Vackert skildrat. Får härliga vårkänslor.
2009-04-03

  * Ammi *
Underbar!!
*L*
2009-04-02

  Berit Robin Lagerholm VIP
Nu får du mig bara att le så stort.
Underbart sensuell haiku.
2009-04-01

    Maria Malm
Ett vårtecken om något.
2009-04-01

    Erika H
Skön haiku om detta naturens skådespel.
2009-04-01

  KristinaE
.. hörde att de var på väg för nytt rekord! Ja, det är verkligen en spännade upplevelse att möta alla tranor..! gott att läsa orden om tranor som landar in..!
2009-04-01

  -Ulla Tilemo- VIP
Vilken ljuvlig bild! Och din haiku därtill är ju en perfekt komposition. Applåd
2009-04-01

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Nu är våren här
känner jag när jag
läser din fina haiku
2009-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Ronny Berk
Ronny Berk