Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


VACKRASTE VISAN

den vackraste visan

om allt som har hänt

om ljuset i tunneln

som Du, Gud har tänt

den skönaste sången

om väder och stad

om allt jag betraktar

längs min promenad

vill jag inte lägga

på entreprenad

försöket att skriva den

gör mig så glad

som vanligt, som alltid

så misslyckas jag

och jag kommer inte

att lyckas nån dag

men plötsligt blev målet

betydelselöst

och det som jag gör

inte alls pretentiöst

det blir som det blir

bara hjärtat är med

och visst är det med

fast vår tid är ur led

LARZ GUSTAFSSON   090401




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-04-01 18:38



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Vacker livslust i dessa orden..
2009-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP