Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skälvande hjärtslag

Tag mitt
skälvande
hjärta från mitt
hålsrum i din
hand, känn
min kärlek
till dig.
Nu är det du
som bestämmer,
om det skall brista.




Fri vers av UllaBritta
Läst 216 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-04-01 22:06



Bookmark and Share


  En strimma av guld
Att helt våga lämna sig hän åt kärleken gör att du bjuder den in. En känsla så stark och ljuvlig när du fylls av den. Njut och ta emot.


"Nu är det du
som bestämmer,
om det skall brista."
2009-04-01
  > Nästa text
< Föregående

UllaBritta
UllaBritta