Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


KRAFTFÄLTSTID

magnetfältets dragningskraft

lockar och drar

och återvändsgränden

är allt jag har kvar

det är samma visa

och samma refräng

sämst tänkbara odds

samma låga poäng

du kan ignorera mig

och det jag gjort

du kan koncentrera dig

på allting stort

det väldiga, mäktiga

snygga och bra

det där som är ståtligast

och något att ha

det är upp till dig

det är ditt prerogativ

glöm bort lilla mig

och fortsätt sen

med ditt liv

LARZ GUSTAFSSON   2/4 2009




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-02 18:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP