Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


GRÄDDNOS

 

jag mötte en liten resenär

med ryggsäcken på sin rygg

på resa genom denna värld

som är mera stygg en trygg

en gullig och vänlig resenär

gul ryggsäck och bara ben

på väg mot fredagsäventyr

aktris på en farlig scen

jag önskar att jag fick krama dig

en faderlig bamsekram

men så mycket vill förlama mig

så jag har min givna ram

bedårande lilla resenär

jag hoppas vi ses igen

jag hoppas också givetvis

att jag får förbli din vän

 

LARZ GUSTAFSSON 090403




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-04-03 17:05



Bookmark and Share


  Marjavaara
Har svårt för rim men du lyckas jävligt bra me den biten..

Bra skrivet
2009-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP