Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
välkomna till Eksjö ! där träffas poeter från Dalarna i norr till Skåne i söder


till alla poeter i Småland , viktigt meddelande !


hej alla närboende, alla smålänningar ! se detta som information om- och inbjudan till - skrivarhelgen i Eksjö lördag 17 - söndag 18 oktober! gå in på länken

http://poeter.se/group.php?groupId=107

för såväl informalia som sakuppgifter !


Eksjö ligger geografiskt strategiskt till på småländska höglandet, goda kommunikationer med såväl Kalmar, Växjö som Jönköping, något som underlättar restiden och kostnaden...!

titta gärna in på hemsidan
www.skrivarnatetsmaland.se ; välkommen som medlem i skrivarnätet !




hör av Dej om något Du funderar över ! vänligen R B / lasse b




Övriga genrer av Ronny Berk
Läst 613 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-04-04 11:09



Bookmark and Share


  Sladjana Zubcevic
Vackert!!!
2009-04-05

  genni VIP
Trevligt, fin bild !
2009-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Ronny Berk
Ronny Berk