För den oinvigde: "Party" är en LP med Iggy Pop. Foto: Tony Eriksson, Valbo.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


För den oinvigde: "Party" är en LP med Iggy Pop. Foto: Tony Eriksson, Valbo.




PARTY

 

hon hade köpt lp:n "party"

och hon VAR ett

men jag visste att där

fanns inte svaret

på mässan var de det

lyckligaste paret

hon hade köpt blondie också

och hon VAR det!

LARZ GUSTAFSSON 090404




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 260 gånger
Publicerad 2009-04-04 20:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP