Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
- Jag tycker mycket talar för att Wanja Lundby-Wedin bör lämna AMF:s styrelse för att kunna koncentrera sig på att bygga upp förtroendet för LO, och en strategi för hur LO:s styrelsearbete ska komma åt girighet, säger Mona Sahlin (SR)


Dagsvers om politiska samband, söndag den 5 april 2009

 

När sossarna nu backar

så vacklar fru Sahlin

och prövar att anlägga

en halvbeslutsam min.

Hon plaskar lite planlöst

i politikens älv.

Snart bör hon få bevisa

om hon kan simma själv.

 

(Citatet ovan är förkortat av utrymmesskäl.)

 

 




Fri vers av © anakreon VIP
Läst 135 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-04-05 08:10

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Som fler av hennes sort
En röv av betong
De skall ju bort
Efter simtur ej för lång!
2009-04-05

  Madjori
Tycker det är dags att byta ut rosen
och istället göra stinksvampen till logga,
för nog luktar det illa av lismandets tunga.

Ett underbart flyt i dina rader ....
2009-04-05

  Rune Thorsell
Jag vill gärna se Mona i minibikini.
2009-04-05

  Svartsilver
jag tycker nog hon kan simma rätt bra.
2009-04-05

  Mats Henricson
Jag tror att Mona Sahlin, för länge sedan, har tappat bort flytvästen,och hon kommer att drunkna.....
2009-04-05

  Stefan Höglund
Politikers behov av att leva i sin egen värld måste ha fått sig en knäck.
2009-04-05
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP