"It´s a rat trap, Judy, and we´ve been caught!" (Boomtown Rats)" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


"It´s a rat trap, Judy, and we´ve been caught!" (Boomtown Rats)


OROAD

sång för en grå förmiddag

sång för en regnig dag

sång om mitt orättvisa liv

sång från ett sorgset jag

nu kommer melankoli

och en oändlig sorg

en vidrig värld vi lever i

här kommer tomma torg

här gnager orons bävrar ned

min snygga palissad

mitt hjärta sjöng

nu bävar det

i denna hårda stad

nu är det mulet, ingen sol

som piggar upp oss mer

nu siktar skräcken med pistol

så långt mitt öga ser

stan är en enda baksmälla

och många sover än

jag sitter i en råttfälla

kan inte lämna den

spökplumpen i kulisserna

fantom på operan

bläckplumpen sabbar skisserna

för en förtvivlad man

LARZ GUSTAFSSON   090405




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-04-05 12:28



Bookmark and Share


  agneta pichler
..några få dagar..
i vårat långa.. långa liv..
får vi känna på lyckan..
när solens strålar..
värmer en frusen själ..

resten är tyvärr..
det du så vackert beskriver..
2009-04-06

  mare VIP
Sorgens rader....som livet också är...
2009-04-05

    leelee
Denna text tycker jag om, den målar en bild som jag kan känna igen mig i. Sådär känns det ibland.
2009-04-05

  Lotti
tung
2009-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP