Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ICH BIN IMMER SCHWARZ

jag är ingen kameleont

inte anpassningsbar

jag vill vända ryggen åt sånt

bygga upp ett försvar

tänker inte kröka min rygg

för ert nya koncept

jag har rätt att känna mig trygg

jag blir aldrig adept

ni är inte högsta instans

ni har inget mandat

jag har bara intolerans

när ni piskar fram hat

jag kan inte skylla på kain

ansvaret vilar tungt

på mina svartklädda axlar

snart ska allting bli lugnt

 

LARZ GUSTAFSSON   090406




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-04-06 11:55



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag vägrar att må bra.
2009-04-08

  erkki
Hej igen!
Svart humor eller svartkonst?
Ich bin gar nicht schwartz. Mir freut es Ansichte zu wechseln. Dadurch finde ich mich weniger rigid. Aber ich mache sehr selten solche Änderungen....
Testade bara om man fortfarande kan lite tyska. Men dina texter lämnar många "varför" efter sig. Det kanske klarnar vartefter. Jag vill att folk ska må bra, och det gör verkligen inte alla här på poeter.

Glad Påsk!
2009-04-08

  mare VIP
Bra skrivna rader.....
2009-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP