Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


INGEN VÄXLING

skiftar inte färg

ömsar inte skinn

spelar inte med

passar inte in

följer inte med

sticker bara ut

det är mitt besked

allt går mot sitt slut

 

LARZ GUSTAFSSON    090406




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-06 11:57



Bookmark and Share


  © anakreon VIP
Ja, allt går mot sitt slut, men hur lång och törnbeströdd är vägen?
Carl-Erik
2009-04-06

  mare VIP
Lite sorgliga rader.......
2009-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP