Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På väg till dig

Ut från mitt rum
Ut i hallen
På med min tunna jacka
Låser dörren
Ut på vägen
Backen ner
Frusen
Ensam
Svänger höger
Öppnar dörren
Klär av mig naken
Kryper ner i din säng
In i din famn
Älska mig
Släpp aldrig taget.




Fri vers av wildrose
Läst 321 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-04-07 22:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Håller med föregående talare(!) Den här är föredömligt rak och knivskarp, inte ett uns överflödigt fett, som en vältrimmad kropp. Lysande

Bokmärkesdax
2011-09-12

  yoakimu
Otroligt fin: avskalad och direkt utan att bli övertydlig.
2011-01-28
  > Nästa text
< Föregående

wildrose
wildrose