Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
KÄNSLOR.


ROP.

Gud hjälp mig min kraft räcker inte till.
Kom och omfamnar mig "oh käre gud låt inte mig falla i mörkret"
Låt inte dem se mig falla i deras ögons. Kom du käre gud lämna mig inte ensam.
Jag faller i tårar framför dig min käre gud.




Övriga genrer av CJ
Läst 363 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-04-08 02:48



Bookmark and Share


  flickan i spann
Så uppriktig, naken och sann. De hör dig!
2009-04-17

  Roula O
en vacker bön...många kramar till dig vännen...
2009-04-15

  Rockalex
Du

uttrycker

verkligen

dej själv
2009-04-14

  ramsesII
vackert att kunna erkänna sin hjälplöshet.../
2009-04-09

  Eaglemountains VIP
Vacker bön, om hjälp, om nåd i ödmjukhet .....
2009-04-09

    Johnjohn
Rop för inte alltid den väg man drömt....och målet man önskat byter skepnad ut med vägen.......men ensam blir man aldrig när tron är stark....... sårbar och fin poesi *applåd
2009-04-09

  Bjarne Nordbö
Sådan bön från hjärtat lyssnar alltid Gud till. Svaret blir dock inte alltid det man förväntar sig.
2009-04-08
  > Nästa text
< Föregående

CJ
CJ