Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
känslor.


”Vandring utan slut”

Min vandring här vill inte ta slut.

Dag och natt krigar jag med mitt andra ”jag” och längtar till att vägen snart når sitt slut.




Övriga genrer av CJ
Läst 481 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-04-08 13:57



Bookmark and Share


  Roula O
hoppfulla känslor, underbart vackert!
2009-04-15

  kärleks ängel
underbart!!!
2009-04-09

  Eaglemountains VIP
Vackra och hoppfulla känslor .....
2009-04-09

    Johnjohn
underbar, du skriver så underbart!
2009-04-08

  Sladjana Zubcevic
"Dag och natt krigar jag med mitt andra ”jag” och längtar till att vägen snart når sitt slut."
Du skriver så vackert!
2009-04-08

  Sladjana Zubcevic
Underbart skrivet!
2009-04-08

  LassO
"rondell" ;=)
2009-04-08
  > Nästa text
< Föregående

CJ
CJ