Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag är inspirerad...


Du dödar

Saknaden jag känner för dig gör att floden flyr mina tårar.
Inte ens vinden kan dölja mitt hjärtas sorg.
Blodet som porlar ut har inget stop.
Du dödar mig utan att ens veta om det.




Fri vers av wildrose
Läst 307 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-04-08 16:43



Bookmark and Share


  yoakimu
Tänk all den skada vi åsamkar varandra utan att ens tänka på det. Väl fångat!
2011-01-28

  sesi
vackert
2009-07-13

  Sladjana Zubcevic
"Saknaden jag känner för dig gör att floden flyr mina tårar. Inte ens vinden kan dölja mitt hjärtas sorg. Blodet som porlar ut har inget stop. Du dödar mig utan att ens veta om det."
Underbart skrivet!
2009-04-08
  > Nästa text
< Föregående

wildrose
wildrose