Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rädslan.. för gången tid

 

om han.. någonsin..

ska hitta..

till famnen min..

förutan rädsla..

för att.. gången tid..

åter.. ska gå i repris..

som så många..

gånger förr..

 

kanske då..

är vi.. lyckliga..

att dela.. på socker och salt lika..

kanske då

ler vi.. åt samma.. minnen

kanske då..

kan tystnaden.. vara den

välsingnelse..

vi så länge.. strävat efter..

kanske då

slår våra.. hjärtan i takt..

med tankarnas

tysta.. överenkommelse..

över att vi alltid..

enade ska.. stå..

 

~ agnieszka ~

 

15/06 -2008

©agneta pichler

mölndal

 




Fri vers av agneta pichler
Läst 368 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-09 02:39



Bookmark and Share


  mare VIP
Mycket vackra fina rader..........
2009-04-09

  Hans Christian
japp, det här gillar vi.
2009-04-09
  > Nästa text
< Föregående

agneta pichler
agneta pichler