Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mitt bland den hisnande känslan av lycka


kommer den

känslan av det lätt

förgängliga





älskade




Fri vers av Helene Månsson
Läst 290 gånger
Publicerad 2009-04-09 14:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Helene Månsson
Helene Månsson

Mina favoriter
min mamma