Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


DET VACKRASTE HOS VÅREN

du förkroppsligar skönhetsbegreppet

inget snack om saken

och i mina förvirrade tankar

är du närapå naken

du gestaltar det vackra hos våren

det som attraherar

ber om ursäkt om uppmärksamheten

stör dig och generar

du förtydligar och illustrerar

det jag vill beskriva

sedd med just denne drömmares ögon

hungrigt intensiva

upphöjs du bortom alla skavanker

och får motta dyrkan

jag förankrar mig här som en tanker

DÅ finns den där...

viljestyrkan!

LARZ GUSTAFSSON     9/4 2009




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 202 gånger
Publicerad 2009-04-09 18:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP