Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljudlöst



Med ett andetag
har du ljudlöst berättat
allt jag bör veta.





Bunden vers (Haiku) av Anna H
Läst 481 gånger
Publicerad 2005-09-15 08:24



Bookmark and Share


  Smultris
Så rak och så träffande.!!!!!!!


Kan tolkas både positiv och negativt..

Fasiken tjejen... detta var enormt bra knåpat med orden.

*Älskar*
2005-09-15

  Sebastian Lönnlöv (sidhe)
Mycket fin och naturlig radbrytning, mycket fint och bra innehåll!
2005-09-15

  Fale Bure VIP
Klockren fullträff...
2005-09-15

  kath
underbart ......
2005-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H