Så behagfullt du rör dig, Angelique, skapad av Gud med alla dina behag." />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Så behagfullt du rör dig, Angelique, skapad av Gud med alla dina behag.


BEHAG

behag

behag gör mig så svag

en sådan man är jag

berörs

jag störs och jag förförs

av rörelser som görs

ett trick

du har det, angelique

nu vet jag hur det gick

det blev en pseudokick

behag

behov

begär

sånt där

som ställer till besvär

i går och då

i dag och här

behag

jag stannade ett tag

snart kommer en ny dag

med nyhetens behag...

LARZ GUSTAFSSON   090409




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 205 gånger
Publicerad 2009-04-10 08:32



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Vi lockas av behag - olika sorters sådana...vi är alla bara människor med drömmar och känslor...Klart att behag gör en svag...konstigt vore det annars. Högintressant text du bidrar med!
2009-04-10

  kath
...ja behag finns hos många och vi fångas av dem.. en del når oss på djupet på alla plan andra på ett djupt men ändå mer ytligt plan .. så går mina tankar och när vi har tur möter vi den som fångar oss på alla plan och vi fångar tillbaka och då uppstår en skön frihet ....
2009-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP