Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


SÅNGERNA OM ANGELIQUE

sångerna om angelique

liknar inte dem om nina

åren bara kom och gick

som ett qsl från kina

sångerna om angelique

genomsyras av aromer

hennes dofter, hennes blick

får mig att gå upp i atomer

ålskinnstajt och glänsande

som en katta mellan borden

livet är begränsande

trots alla rimmen och orden

sångerna om angelique

blir de vildaste i landet

allt det där jag aldrig fick

fast jag stod längst fram i bandet

tårarna i ensamhet

allt det hopp som ständigt grusats

sångerna om angelique

sånger från en man som tjusats

LARZ GUSTAFSSON   090410




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 242 gånger
Publicerad 2009-04-10 11:59



Bookmark and Share


  mare VIP
Fint diktat......
2009-04-11

  Stefan Höglund
Fin text som tar upp frågeställningar och tankar som just berör människor i min ålder.
2009-04-10

  Suzy med punkterna
En speciell kvinna:=)
2009-04-10

  Eva Langrath VIP
Vacker innerlig text.

Eva
2009-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP