Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


MITT LIV TILL MÖTES

så går jag min stad till mötes

i dag som jag gjort förut

en smula reservationslöst

tills dagen har tagit slut

så går jag mitt liv till mötes

de åren som återstår

jag tilldelades en sträcka

jag lever med det jag får

om du vill besöka monstret

så sitter jag här igen

och talar om Gud och kvinnor

om konsten och kärleken

ett spännande liv att leva

för den som vill vara nöjd

som törs gå sitt liv till mötes

fast allt ej är frid och fröjd

LARZ GUSTAFSSON   10/4 2009




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 201 gånger
Publicerad 2009-04-10 12:17



Bookmark and Share


  mare VIP
Modig och stark att våga leva liv......
2009-04-11

  anits VIP
Vackert skrivet, får en
fin känsla när jag läser
2009-04-10

    Annika J
Ovanligt bra om livet.
Du handskas skickligt med språk och rytm!
2009-04-10

  Junitvillingen
Bra flyt på rimmen i en text som tar tag i mig...Viktigt att VÅGA möta livet - hur man sen väljer har ingen annan med att göra...såvida ens val inte gör någon illa.
2009-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP