Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dröm-bröllopet


jag ska ha en gråsten

med infällda

solkatter

en bröllopsklänning av mjölkdimma

med sömmar

av juni koltrastkör

en inhyrd

höststormsorkester

som spelar porlande bäck

på brudens begäran



som om något av det skulle vara viktigt




när vår kärlek

är känslan av att springa

genom nytvättade lakan

i torkvindan

blicken är av samma ammunition

som mopedkillens

första sommaren utan tandställning

när vår kärlek är

som att bli kastad upp i stratosfären

av pappa

landa i ett hav så turkost

att man både vill dricka

och simma i det

samtidigt





































Fri vers av Alfie M
Läst 164 gånger
Publicerad 2009-04-13 20:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alfie M
Alfie M