Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

1cm


du är en del av mig

en liten centimeter

vemod som grep och

aldrig släppte

i bland fortsätter man gatan fram

med framtiden i suddiga stjärnor

medan allting

vill så mycket mer



ville så mycket mer

älskling

























Fri vers av Alfie M
Läst 218 gånger
Publicerad 2009-04-11 13:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alfie M
Alfie M