Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


MÅSAR I SOULTAKT

måsar i soultatkt

som ett sommarvarsel

uppsluppna torgflanörer

folk strosar runt

jag ser er cirkulera

ingenting särskilt för er

himmel så blå

som sångens barnaögon

kylan som dröjer kvar här

biter sig fast i kinder och i öron

lackstöveltrottoarer

påskafton kallas denna lugna dag

första maj var kall förra året

vårsolen lyser

men når inte fram

glittrar vild

i kvinnohåret

LARZ GUSTAFSSON   090411




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 187 gånger
Publicerad 2009-04-11 18:34



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Vårsolen lockar fram djur, människor och känslor...underbar titel Larz!!
2009-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP