Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
älskade bror


det var inte meningen



att dina solbrända armar

skulle stå stelt utmed kroppen

vid 27 års ålder

att den smidige

skejtaren

skulle stelna

mitt i rörelsen

att din färgfulla fantasi

skulle bli diagnostiserad

nej, det var inte meningen att

det häftiga stöket

skulle

bli ordentligt uppställda boxar

med etiketter

från apoteket






Fri vers av Alfie M
Läst 211 gånger
Publicerad 2009-04-12 15:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alfie M
Alfie M