Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


EN KVÄLL SOM DEN HÄR

en kväll som den här borde delas

nu borde det kyssas och kelas

jag vet det är något som felas

ett sår som nog aldrig ska helas

så olika lotter fördelas...

LARZ GUSTAFSSON   090412




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 202 gånger
Publicerad 2009-04-14 07:38



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det finns absolut ingen humor här. Bara sorg och tragedi.
2009-04-14

  Junitvillingen
Texten har fint flyt och kan kanske ses med lite humor, men under ytan finns där vemod, saknad, längtan, djup...
2009-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP