Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kuratorn fredag 10:30

gör så att allt blir bra då
få mig att börja äta igen

















(det äckliga på höfterna är nästan helt borta nu)




Fri vers av hets
Läst 1157 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-04-14 15:18



Bookmark and Share


  eelinpersson
det här är poesi.
att skriva från hjärtat.
kort och ärligt.
i rätta proportioner.
bra.
2010-04-22

  julia.s
åh. så kort, så bra. får klump i halsen av det här.
2009-06-14

  viunderregnmolnen
väldigt bra i sin enkelhet
2009-04-15
  > Nästa text
< Föregående

hets
hets