Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kollegan



orden hennes
sirlar
som vackra rosor
runt vårt samtal

det är först efteråt
jag känner
taggarna








Fri vers av Alfie M
Läst 353 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-04-14 18:43



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Jepp..mycket snyggt beskrivet!!!
2009-04-16

    leelee
Retfullt...
Hänt tusentals ggr. Förr kunde jag ligga och älta i evighet för mig själv.
Jag skulle sagt så, eller jag skulle sagt si.
Japp, det var jag bra på.
2009-04-16

  Miss Mod
Bra beskrivet, tror giftiga taggar kan bedöva ibörjan.
2009-04-16

  Rockalex
Bättre sent är aldrig
2009-04-15

  Marie Å
Bra beskrivet......
2009-04-14

  Ingmar Hård VIP
Här var det bett!
De sirlande orden, som visade sig ha taggar, var beundransvärda.
2009-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Alfie M
Alfie M