" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 





Stunder

 

 

 

 

 

 

stunder
de stunder jag minns dig
tar jag fram min penna och skriver
och när skriver om dig
förvandlas pennan i min hand
till en röd ros

 

när jag skriver ditt namn
överraskar pappret mig med
ett hav som rinner under mina händer
och de vita måsarna flyger ovanför dem....

 

när jag skriver till dig
härjar elden i mitt suddgummi
regnet faller från mitt bord
och fjäderblommor växer upp
ur papperskorgen

 

när jag river allt jag skrev
blir resterna av pappret
gnistrande silver av speglar
likt en måne som ramlar på mitt skriv bord
och går itu
då undervisas jag i
hur jag kan skriva om dig
och hur jag kan glömma dig




Fri vers av issac.a.m
Läst 304 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-08-13 21:28



Bookmark and Share


  ulli
fantasi men ändå högst verklig. du målar upp kärleken som om den genomsyrade allt. i nästan alla dina dikter målar du upp kärleken och kvinnan som något gudalikt och det tycker jag är underbart för det är precis så det är ju.
2010-08-14

  Anna*
Så vackert skrivet om något så svårt! Applåder och bokmärke
2010-08-14

  Suzy med punkterna
................... ... ...... ...
Underbart!
2010-08-13

  SagaArt VIP
vackert
2010-08-13

  Nina Nightwish VIP
Mycket vackert och romantiskt.. Skrivet som en saga..
2010-08-13

  ia VIP
vet inte hur du gör
man du lyckas alltid att berör

så otroligt vackra sammansatta ord
i ett flöde
som strålar
kärlek

vackert!!!!!
2010-08-13
  > Nästa text
< Föregående

issac.a.m
issac.a.m