Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar om att bli fri från värk


Ridarinnan i friskhet

Muskler och senor, fästen och ben.
Du känner och trycker, frågar och sticker.
Ibland drar du i nacke eller rygg.

Kroppen protesterar eller slappnar av.

När du skruvar nålarna, så
bränner det till, sen lugnar sig
smärtan.

Resultatet blir alltid förändring
Nu är förändringen i rätt riktning.

Jag kan känna min kropp, och röra mej
utan att vara rädd för smärta.
Jag ser ljuset igen ,och känner att det är
skönt med promenader. Jag tänker inte på
ryggen och armen lika ofta, och jag
känner mej inte lika handlingsförlamad.
Snart är jag som vanligt igen.

Tack!!




Fri vers av mjuk
Läst 218 gånger
Publicerad 2009-04-15 10:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mjuk
mjuk