Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ASSUAN

men vad såg du

när du såg in i mina ögon blå?

såg du ett hav du väldigt gärna

ville segla på?

såg du ett skeppsbrott

katastrof och konsekvenserna?

såg du ett skimmer?

ett behov att spränga gränserna?

och vad såg jag?

vad var det där

som jag blev vittne till?

var det en blick av längtan

och en kropp som bara vill?

såg jag en uppdämd flod

som gärna ville bryta fram?

såg jag hur luckor ville öppnas

i din assuandamm?

 

 

LARZ GUSTAFSSON   090415




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 268 gånger
Publicerad 2009-04-15 16:15



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Ja, vad ser man i en annans ögonkast, och vad vill man med sina egna...ögonen kan tala sitt eget tysta men högst intensiva språk..
2009-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP