Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
känslor.


Tystnad.

Tystnade fängslade mig,

 Så djup att jag inte överhuvudtaget kunde andas.

Men enda visste jag att du fanns där för mig,

När min värld kraschade i bitar.  

Du håller i mig och låter inte mig falla.

Du gör mig fullständigt.  




Övriga genrer av CJ
Läst 350 gånger
Publicerad 2009-04-16 01:49



Bookmark and Share


  Rockalex
Du lever verkligen mitt i livet
2009-04-19

  Lena K Nilsson VIP
En fin dikt om tystnaden...
2009-04-16
  > Nästa text
< Föregående

CJ
CJ