Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Eva Langrath


Lyssnar

 

till missa brevis

 

minns hans ömma stolthet

när han berättar

om hennes sång

 

          *

 

bakom tall och gran

seglar molnen

över bergen bortom bergen

 

skapar rymd

 

© Eva Langrath 2009

 

 




Fri vers av Eva Langrath VIP
Läst 309 gånger
Publicerad 2009-04-16 11:28



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Så vackert och ömt Eva.
2009-04-16

  Fredrik P. VIP
suveränt
landskapsporträtt
och sången
fördjupar bilden
/över bergen bortom bergen/
finemang!
2009-04-16

  Rachel Roth
öm stolthet låter så närvarande mjukt...
tycker om!
2009-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP