Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Respons till min älskling:) http://www.poeter.se/viewText.php?textId=881597


Du är mitt element baby...



du tinar upp delar som jag inte visste fanns
du lovar mig att istiden för alltid är förbi
du värmer mitt hjärta lika naturligt som solenergi
du visar mig att kärlek inte bara är trams

du är mitt element baby
och jag vill ha dig nära
även om det är värmebölja




Fri vers av Trolltoffsa
Läst 493 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-16 15:55



Bookmark and Share


  emeliewilhelmina
jag gillar temat i slutet med värmeböljan, element
2009-04-29

    Herr Ångest
Välskriven och det tog ett par läsningar innan jag upptäckte rimmen dessutom. Och rim som inte är övertydliga är bra rim.

Och så gillar jag upprepningarna av "du" som varvas med de olika verben; tinar, lovar, värmer, visar.

Bra poetat Trollis!
2009-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Trolltoffsa
Trolltoffsa