Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Eva Langrath


Aprildag

 

ser bakom vinklad persienn

marken åter täckt av snö

 

             grusad vår

 

                 *

 

molnen smeker  bergen

inramar vattenspegel

 

         sommarro

 

              *

 

längtar bryggkant

och måsars skri

i stilla sommarkväll

tillsammans

 

            *

 

i kvällens mörker

snön förvandlad

till vatten

 

   våren vill

 

© Eva Langrath

 

 




Fri vers av Eva Langrath VIP
Läst 564 gånger
Publicerad 2009-04-16 22:17



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
våren vill

och den ger aldrig upp
och med den vaknar
allt till liv igen
som dväljts i dvala.
2009-04-18

  Suzy med punkterna
Så fint beskrivet. Vilken kamp våren har egentligen.
2009-04-17

  Bibbi VIP
"våren vill" och segrar till sist över vintern.
Applåd!
2009-04-16

  Gisela Nordell
fin stillsam vårbild
med sparsmakad
formulering
2009-04-16

  Fredrik P. VIP
/längtar bryggkant
och måsars skri
i stilla sommarkväll
tillsammans/

vacker aprildikt om
väder som pendlar
mellan vinter och den
sommar vi längtar
efter. skönt foto!
2009-04-16

  Måna N. Berger
Vårens vilja är obändig, men nyckfull..
2009-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP