Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad har jag för liv om jag inte finner frid i kärlek och lyrik? Insikt om att allt har sin tid.


Sadla Om

Här försöker man att sadla om

för jag vill veta vad dom talar om.

Det finns en "skada" som

jag har i mig för att jag saknar sånt

som bara folk

som klarar jobbets

maraton kan mala om.


Inte vill jag hata dom i pratad sång

så kan du svara om du anar

var jag har förlagt mitt tvång?

Här känns det som min

nakna kropp kan skalas bort

bara för att finna vad jag var för sort

innan min banas lopp starta opp.


Sen dess har man matats gott i att bara vara och

jag vill kunna skaka loss min verbala maras lock

för att leva som en apa blott men jag har nått

till att rata sånt som inte för vår rara flock

som en enad skara framåt.




Fri vers av PratRisk
Läst 366 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-17 10:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PratRisk
PratRisk