Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FÖRVÅNAD

 

Ring

ord som förlöser

KOM

 

förvånad sliter orden

delar upp

önskningar

 

förvånad

i stilla ödmjuk förväntan

 

Ring 

möte som befriar

KOM

 

Kärleken väntar i

livfull glädje

 

Mitt i allt

som är

VI

 

 




Fri vers av KristinaE
Läst 307 gånger
Publicerad 2009-04-17 17:42



Bookmark and Share


  issac.a.m
så vackert...
2009-04-19

  Aisha VIP
...vacker förväntan..
2009-04-17

  Mr Lindemann VIP
Det är ett du och ett jag och det som är ett vi

som når fram till att vara med varandra

ett ring som kanske småningom
leder till en knäböj med ring


vem kan mer begära än att ödmjukt falla
ned i förvänta och önska sig ett: "kom"
2009-04-17

  Maria T
Mycket vacker och glad
kärleksfull väntan
KOM
2009-04-17

  ~Leonardo~
En underbar uppmaning...vem det än gäller, så önskar jag innerligt att den anammas...fort! En applåd för denna!!
2009-04-17

  Ewa-Britt Nilson VIP
K om ja
O ch det låter bra
M ycket gott där Du
* fått till texten bra!
2009-04-17

  Mats Henricson
Kommer på studs ! Var bor du ? (skoja) . Härlig uppmaning och kommer han inte så måste han va´ bra puckad !
2009-04-17
  > Nästa text
< Föregående

KristinaE
KristinaE