Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

latsvadden - limerick




Så var det lärarinnan i Slite
sa:barn nu ska vi gympa lite
men latsvadden Knut
sa:tänk nu blev jag akut
tvungen och gå och skite




Fri vers av Bodil Sandberg
Läst 606 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-17 19:55



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
:):)jaja..nöden HAR ju ingen lag!
2009-04-25

    Maria Malm
Ler åt den ändamålsenliga kommentaren från Knut.
2009-04-19

  Eaglemountains VIP
APPLÅDER!!!

"När göromål ska göras, så ska målet plötsligt ut
annars gör den late på sig"
2009-04-19

  © anakreon VIP
Omnämnandet av fekalier väcker alltid en viss, en smula chockerad, munterhet. Tänk, jag minns ännu det tidiga femtiotalet när jag spelade Canasta med min mor, gick ut på dold hand och vann stort vilket föranledde kommentaren: "jaja, de e inte svårt å skita när man har rompan full!"
Calle
2009-04-18

  Lilla My* VIP
Ingen annan än du Bodil kan få en o skratte så!!:)
Latsvadd...roooligt uttryck!!
2009-04-18

  friheten
Roligt
2009-04-17

    tramp
hehe
ja så kan de gå
om man i gympa dräkt ska stå !
2009-04-17

  Mr Lindemann VIP
Ja, tänk!
Håkan Loob är föd i Slite!
Ja, jag språkade med honom ibland då

På gymnasiet i Visby
2009-04-17

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Hahaha tack för skratt :-)
2009-04-17

  Sturesdotter
Ok...dåligt,,,men SKITrolig att läsa!
2009-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Bodil Sandberg