Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ord..


kärlek!

Kärlek är som ett senapskorn;
planterad av Gud
och vattnas av män




Övriga genrer av CJ
Läst 372 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-18 10:49



Bookmark and Share


  ramsesII
alla bevattningskanaler är helt avgörande, annars dör kärleken
så det krävs mycket ketchup och senap, räksallad, rostad lök och massor av chili som toppas av Gud själv..../
2009-05-17

  Rockalex
ha ha haa ha ha ha ha ha ha ha
2009-04-19

    Johnjohn
vikten av att vårda! *applåd
2009-04-18
  > Nästa text
< Föregående

CJ
CJ