Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
KÄNSLOR


VILSE

Varför är jag vilse i min egen värld? Varför hittar jag inte tillbaka vägen hem? Jag längtar. Jag gråter när ingen ser. Jag saknar att skratta och mena det.




Övriga genrer av CJ
Läst 414 gånger
Publicerad 2009-04-18 11:04



Bookmark and Share


  ramsesII
berörande sorg som ändå vittnar om hopp.../
2009-04-19

  Dorian
Starkt
2009-04-19

  Lena K Nilsson VIP
Fina ord som berör...
2009-04-18

    Johnjohn
din poesi berör, vackert och vemodigt *applåd
2009-04-18

  Roula O
mycket fint diktat om sorgen...
2009-04-18

    sunnanvind
känner sorgen här..väl diktat!
2009-04-18
  > Nästa text
< Föregående

CJ
CJ