Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


LYCKLIGA FÅ

säg den lycka

som varar för evigt

som kan njutas

på Guds gröna jord

slå dig ned vid mitt bord

här är ledigt

låt mig drabbas

av sanningens ord

tala klarsyn

och låt profetia

flöda fritt från

ditt hjärta till mitt

bringa hälsningens ord

från en himmel

där Guds Ande

får röra Sig fritt

låt ett kunskapens ord

skänka klarhet

kasta ljus över min

situation

såframt Gud

önskar ge mig

det svaret

som jag ser som

väsentligt för tron

när man kommit

till "paradisstranden"

blev dess strand snart

besudlad av blod

ännu ett nederlag

för den tanken

som ser människosjälen

som god

säg den lycka

som varar för alltid

och som världen

kan bjuda dig på

ge mig människor

Gud tar gestalt i

och jag ger dig

de lyckliga få

LARZ GUSTAFSSON   090418




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 238 gånger
Publicerad 2009-04-18 19:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP