Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Saga


Skogens skepnader

Skogens skepnader
samlas kring vattnet
vid en tjärn
där bara tystnaden
finns kvar

I dess mitt
klappar rosor
med näckens färger
och ringarna dansar
av de stenar jag bar




Fri vers av Fredrik Stillesjö
Läst 232 gånger
Publicerad 2009-04-18 21:45



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
ENASTÅENDE POESI!!!
2009-04-21

  Roula O
underbart vackert poetat...
2009-04-20

    Maria Malm
Rofyllt och vackert.
2009-04-20

  anits VIP
En underbart vacker text
som andas stillhet
2009-04-19

  wayward - taiga
ja, du är en riktig poesimänniska du.

vilken bild! och så heter du Stillesjö, till på köpet.

jag drar ett djupt andetag och känner doften av tjärnens svarta vatten.
2009-04-19

    JeSö
Sköna vilsamma ord att läsa om kvällen! Precis vad jag behövde! Tack! =)
2009-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Stillesjö
Fredrik Stillesjö