Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

minne


alltid
ska du flamma upp
i solbelysta bilder

du följer mig som en envis
koltrast

och jag tänker ofta

om jag hör en enda vers till
brister min paniklösning

och jag tar tåget
flyget allt annat omöjligt
hem till din
långa lugg
i mina ögon




Fri vers av Alfie M
Läst 182 gånger
Publicerad 2009-04-19 14:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alfie M
Alfie M