Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


VILDA VILJA

vad vill du, vilda vilja?

göra det som är förbjudet

vad vill du, vilda vilja?

bryta mot det sjätte budet

vild vidd och ingen skyline

ständigt nya sensationer

en högrest man

en byline

lindring via harpans toner

vad vill du, vilda vilja?

varken hackat eller malet

vad vill du?

söndra, skilja

hylla sådant som är galet

den vilda viljans vägar

leder vilse

vilseleder

bort från de spår och stigar

som har trampats upp

av fäder

LARZ GUSTAFSSON    090419




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 204 gånger
Publicerad 2009-04-19 17:02



Bookmark and Share


  Redeemer
Ska man dra det så till sin spets som Jesus gör, så är det sannerligen en utmaning att till fullo följa 6 budet. Bra skrivet!
2009-04-19

  Junitvillingen
Intressant text. Ja, den frågan tål att tänkas på...om det nu behövs vill säga, kanske vet man svaret ändå...
2009-04-19

  *Boppisgodis*
dU SKRIVER BRA, men varför har du alltid bara bilder på dig själv?
2009-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP