Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lust


Idag kom lusten till mig
jag ville stiga upp
jag ville ha lite kul
jag ville gå ut

Idag har jag mått bra
jag har solat
jag har fotograferat
jag har bakat

Jag tycker om dessa dagar
jag behöver dem
jag plockar positiv energi




Fri vers av Gunilla Karlsson
Läst 425 gånger
Publicerad 2009-04-19 17:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Karlsson
Gunilla Karlsson