Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


FULLÄNDAD

fulländad skönhet

du gör fönstret til tavla

och min vardag till en roman

här blir en plats där

det blir farligt att vara

ja, den hetaste här i stan

stolthet och klass

du är aristokratisk

min beundran är hopplöshet

jag är måhända

karismatisk, sympatisk

men här vet jag att jag går bet

temat är gammalt

individer unika

jag berör sådant som berör

så om du tycker

mina dikter är lika

och att det är

nånting som stör

scrolla då vidare

och läs något annat

jag har skrivit

för att jag vill

om min beundran

för en fulländad skönhet

så nu vet du

hur det ligger till

LARZ GUSTAFSSON   20/4 2009




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 224 gånger
Publicerad 2009-04-20 17:59



Bookmark and Share


  mare VIP
Härlig läsning :)
2009-04-20

  Junitvillingen
Härlig text, den gillar jag skarpt! Så...jag scrollade inte vidare, ville läsa klart den - och visst, den ÄR fulländad;-)
2009-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP